Interpretació de les tarifes

Els preus mostrats en la pàgina web són per apartament i dia.

Preus per a estades curtes

Cada apartament té assignada la seva estada mínima, si desitges només un o dos dies, pots consultar-nos el preu per telèfon o email a info@alina365.com

Privacitat de les seves dades

Les seves dades personals rebran el tracte que els correspon d'acord amb la llei de protecció de dades, i en cap cas seran cedit a terceres parts per a cap tipus d'acció comercial o d'una altra naturalesa.

Condicions de cancel·lació

En tot moment podrà realitzar la cancel·lació de la seva reserva, encara que si aquesta es produeix a menys de 21 dies de la data d'entrada, es cobrarà import anticipat, en concepte de despeses de cancel·lació. Per efectuar la cancel·lació, dirigiu-vos a info@alina365.com indicant el seu número de reserva.

Peticions especials

Les peticions sobre pisos alts, baixos, .... i un altre tipus sol·licituds es prenguessin en consideració, però en cap cas es garanteix la concessió de les mateixes.

Fiança

A l'entrada de l'allotjament es lliurarà una quantitat en concepte de fiança que serà retornada íntegrament a la sortida, tret que s'hagi produït algun tipus de desperfecte.

Horaris

L'entrada als apartaments es produeix a partir de les 17:00 hores. La sortida dels apartaments és a les 10:00 del matí.

Màxima quantitat d'ocupants

L'ocupació d'allotjaments per una quantitat de persones superior a l'establerta a la reserva provocarà la immediata expulsió sense dret a reeembolso de l'import de la reserva.